Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kaikenlaista

Elinan ja Pekan taloprojekti Jyväskylässä

torstai 12. elokuuta 2010

Kaikenlaista

Otsikon mukaisesti tänään hommailtiin kaikenlaista. Iskä ajeli panelikuorman kotikonnuilta raksalle ja kuorma purettiinkin heti aamutuimaan alakerran makkariin. Samassa kuormassa oli takalevy traktoriin ja pihamaalle tilailtiinkin samoilla lämpöisillä pari lastia jalostettua jakavaa soraa. Kallista tavaraa, mutta tuleepa nyt sitten kerralla semmoinen ajopiha ettei tarvii ihmetellä. Pitäisi ainakin kantaa ja pysyä kuosissa.

Elina aloitteli paneleiden maalaushommat, ja me keskityttiin muuhun sekalaiseen. Päivän saldona mm. maisemaikkunoiden listoitukset, yläkerran sähkötöiden jatko yms. Haastavin homma oli vääntää keskellä olkkari tuommoinen pallomuodostelma mihin saa 7 roikkuvaa valaisinta roikkumaan jos siltä paikalta pistää. Mutta katsotaan tuleeko niitä siihen koskaan... Yläkerrassa alkaa nyt olemaankin ihan hyvät senssit aloitella panelointia. Käytännössä ideana olisi aloittaa tuosta korkealta osalta jotta saadaan jossain vaiheessa tellinki palautukseen.

Soran levittelyssä pihalle meni myös oma aikansa vaikka se tuommoisella uudemmalla kalustolla käykin aika näpeästi. Porukalla ihmeteltiin myös rappauksen mallipaloja ja värimalleja joita Elina sai viimeviikolla rappareilta. Huomenna Pasi tuleekin tutustumaan sensseihin tarkemmin, joten katsotaan josko saadaa sekin homma löyötyä lukkoon lopullisesti.0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu