Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Sisustussuunnittelua ja muuta mukavaa

Elinan ja Pekan taloprojekti Jyväskylässä

tiistai 10. elokuuta 2010

Sisustussuunnittelua ja muuta mukavaa

Raksalla ei kauheasti konkreettisia ole tapahtunut tälläviikolla. Pyhäpäivä meni jetlagista toipumiseen pääasiassa eikä taidettu edes käydä tontilla. Maanantaina oltiin kyllä koko ilta raksalla, mutta pääosa ajasta jututeltiin Sisustus Ilon Margitin kanssa. Ihan hyviä ajatuksia tuli, ja Elina olikin jo aiemminkin käynyt tapetteja ihmettelemässä ja kyllä ne minullekin kelpaa. Hienoja olivat :)

Tänään tehtiin hiukan laatoitusvalmisteluja, pikku maalaushommia ja ikäviä ulkotöitä. Ikäviä siinä mielessä että viimeviikolla ollut rankkasateet oli juoksettaneet puhdistamoa odottavaan monttuun aikalailla hiekkaa ja maata, ja ptkea on pakko kaivaa vähän esille ja tarkistella. Käytiin myös tutustumassa tulevien naapurien raksaan kun siellä oli jo kaivutyöt kovassa vauhdissa.

Muuten on kanssa edistystä tapahtunut nänä päivinä: keittiöhommat ja muut kiintokalut alkaa olla lopullisessa tikissä suunnittelupöydällä ja toimittajaksi varmistui Nelko. Elina on hoitanut koko hommaa joten minä en siitä mitään tiedä mutta hyvää on kuulemma ollut palvelu. Ja osan lampuista Elina kävi tilailemassa tuosta lamppukaupasta, mikähän se nyt olikaan. Nimenomaan siis niitä lamputtimia joita upotellaan kattoon niin ne on kiva olla kohta käsillä...

1 kommenttia:

Blogger Elina Lillstrang kirjoitti...

Se lamppukauppa on K-S Keittiö ja Sähkö Yliopistonkadulla. Asiantuntevaa palvelua ja hyvä valikoima muuten!

12. elokuuta 2010 klo 22.46

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu