Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Viemäreitä ja piippua

Elinan ja Pekan taloprojekti Jyväskylässä

keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Viemäreitä ja piippua

Taaspa ei ole tullut hetkeen päiviteltyä tilannetta. Alakerran katto tuli koolattua panosnaulaimen avulla. Eli ammuttiin sinne kiinni kakkosnelosta kun sitä kerran oli. Siihen on sitten hyvä kiinnitellä tarvittavat alaslaskut ja tässä vaiheessa mm. putkia.

Viemäröinnit alkaa olla paria palasta lukuunottamatta paikallaan: lattiakaivot ja kerrosten väliset pystyviemärit on jo paikallaan. Lisäksi viikonloppuna riipaistiin valmiiksi autotallin piippu ja sen pellitykset. Samaan syssyyn tehtiin autotallin toisesta päästä puuttuneet räystäslaudat ja päätytiilet.

Autotallin katosta uupuu edelleen harjatiilet kun aloitus ja lopetustiilet puuttui aikanaan toimituksesta (niin, noin vuosi sitten). Taloon sellaiset tuli ja nyt pyytämällä myös autotalliin. Eli senkin saisi tehdä loppuun... Lisäksi on muurattu kattolippojen alle tulevia tolppia. Etuovelle tuleva tolppa muurailtiin jo valmiiksi ja valettiin korrobetonilla täyteen, eli sen osalta alkaa myös päästä katontekohommiin.

Mutta negatiivistäkin tapahtuu. Viimeviikon raksalla oli hiljaista kun olin koko viikon työreissulla. Sillävälin joku valopää oli käynyt varkaissa ja vienyt DeWaltin jiirisirkkelin ja vasta ostamani halpiskompuran. Vakuutukset toki löytyy, mutta ei millään jaksaisi puljata tämmöisten kanssa ylimääräistä ja ainahan näissä rahallisesti tulee myös takkiin. Vaikka kellekään ei koskaan saa toivoa pahaa niin silti terveisiä vaan varkaalle ja toivottavasti sahaat vaikka pari sormeasi poikki sillä sirkkelillä.


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu