Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Sen sata pikkuhommaa ja pari isompaa

Elinan ja Pekan taloprojekti Jyväskylässä

sunnuntai 2. elokuuta 2009

Sen sata pikkuhommaa ja pari isompaa

Taas ei pariin päivään ole kerennyt kirjoittaa kun ollut niin tätä väkeä ja askarta. Iskä oli vielä lauantainkin kattohommissa, ja iltapäivästä paikalle tuli myös Tanja, Sami ja tietysti Elias. He malttoivat ralliviikonloppuna raksailla vielä sunnuntainkin. Tosin käytiin kyllä lauantai-iltana vähän haistelemassa rallifiiliksiä Lutakossa. Ja Elias näki paljon helikoptereita pitkin päivää.

Raksapuolella onkin taas tapahtunut: Perjantaina valettiin autotalliin lattia joka sai kauttaaltaan MasterTop pinnan ja ainakin nyt vaikuttaa hyvältä. Lisäksi on värkätty talon kattoon aluskatteet ja ruoteet kummallekin etupuolen lappeelle. Eli puoli taloa on sateelta jo suojassa.

Sami siirsi sähkökaapin ulkoa lopulliseen paikkaan autotalliin ja lisäksi Samin ja Tanjan avustuksella kaivon ympärille värkättiin isompi kaivanto ja tehtiin siihen anturamuotti. Ideana olisi hyödyntää ylijäämät lämpöharkot ja tehdä kaivo niistä perinteisen renkaan sijaan. Eipä suotta tarvii eristellä eikä pääse painesäiliökään jäätymään kun tusaa rakennelman noista 40 senttisistä eristeharkoista. Ja lisäksi vielä laiteltiin puuttuvat maakaapelit talosta paikalleen ja tehtiin talon päädyn styroksoinnit loppuun ja samalla vähän lisää ulkotäyttöjä.

Huomenna pääseekin sitten taas oikein ansiotöihin kun loma loppuu... Ja iso kiitos vaan taas kaikille apuna olleille. Pistetään siihen pitkään piikkiin.



0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu