Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Niitä näitä

Elinan ja Pekan taloprojekti Jyväskylässä

perjantai 28. elokuuta 2009

Niitä näitä

Tänään oli taas keskityttävä tavaranhankintaan. Tuli osteltua loput viemäröintitarpeet, käyttövesiputket, hanakulmarasioita jne. ja roudattua ne tontille. Taas osoitti Polo tilaihmeytensä. Voi lähteä isommallakin autolla koittamaan kuskata 100m käyttövesiputkea suojaputkineen, about 40m viemäriputkea (skaala 110 - 32mm) ja pari jätesäkillistä lattiakaivoja ja kulmayhteitätä sun muita, mutta hyvin mahtui ja vielä jäikin tilaa. Ja tämä siis ilman kärryä. Jännimpänä tuli vuokrattua Cramolta panosnaulain. On muuten oikeasti miehekästä ampua sillä kakkosnelosta ontelolaattaan :)

Viikon mittaan on aloiteltu yläkerran väliseinät niiltä osin kun ne toimii lattiavalaun muotteina ja iskä kun tuossa käväisi täällä olemassa niin tuli rapattua niin pellettivarasto kuin pannuhuonekin. Katto on kanssa melko lopullisesti valmis kun viimeiset harja- ja päätytiilet tuli askarreltua paikalleen alkuviikosta.

Huomenna pitäisi vähän koolailla alakerran kattoa että saa juttuja roikkumaan ja jos aikaa jää niin sitten styroksien alle jääviä putkia...







0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu