Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Vähän lisää kattoa ja luukun virittelyä

Elinan ja Pekan taloprojekti Jyväskylässä

sunnuntai 22. elokuuta 2010

Vähän lisää kattoa ja luukun virittelyä

Eli tänään jatkettiin aamusta iskän kanssa siitä mihin eilen jäätiin. Eli naksuttelin aamusta naulaimella yläkerran osalta listat akkunoihin sillä välin kun iskä tasoitteli vielä autotallin seinää.

Sitten alettiinkin vaihteeksi panelihommiin. Se etenikin omassa makkarissa näpsäkästi kunnes tuli ullakkoluukun kohta. Eli meillähän tulee makkarin päästä, eli siis vaatehuoneesta, luukku ullakolle tai siis välikattoon kun ei mitään oikeaa ullakkoa tule. Ropleemi on vaan että tuommoiset valmisluukut on aika suuria ja rappuset vaatii vielä auetessaan tilaa. Semmoisiakin on missä tikkaat tulee "teleskooppina" mutta tuo luukku tuli hankittua jo aiemmin. Aluksi idea oli että koko vaatehuoneen seinä on liukuovea niin sen avaamalla luukun olisi saanut aukeamaankin. Suunnitelma muuttui kuitenkin niin että tuohon tulee oikea kevytrakenteinen levyseinä että sitä voi sisutuksessa paremmin hyödyntää, niin luukku kävi ahtaaksi.

Valmista aukkoa mahtui onneksi aika pienellä vaivalla vähän siirtämään, ja vähän entraamalla rappusia (luetaan lyhentämälllä auki taittuvia paloja) ne toimiikin hienosti. Hiukan jäävät nyt irti lattiasta, mutta jos haluaa voi lisätä 4:n jatkopalan tai sitten asemoida hyllyn vaatehuoneessa siten että tikas tukeutuu siihen. Luukku on kuitenkin paikallaan ja panelointi melkein siinä asti tulossa.

Ja Elina kerkesi iltapäivällä vielä maalailemaan isojen ikkunoiden smyykit ja listat toiseen (vai liekö jo kolmaanteen) kertaan ja nyt ne on hyvät :) Ja ulko-oveen laitettiin kahva paikalleen, helpottaa kulkua huomattavasti. Ulko-oveen ollaan kyllä tosi tyytyväisiä, vieläkään ei tullut otettua kuvaa sen väristä ja yleisilmeestä mutta kyseessä siis Kaskipuun Kero ovi levikkeellä. Eli ovi on tässä ja avattava "vasikka" tässä.




0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu