Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Lisää stryroksia

Elinan ja Pekan taloprojekti Jyväskylässä

lauantai 26. syyskuuta 2009

Lisää stryroksia

Tänään jatkui styrohommat. Nyt ne kyllä tuli aikasta valmiiksi, kun alakerrasta puuttuu ehkä semmoienn paketillinen tavaraa. Tai toivottavasti ei paljoa enempi, loppuu muuten pian matsku kesken. Yllättävän hidasta nysväämistä ollut tuo viimeinen nurkka. Meilläkun kaikki putket tulee kodinhoitohuoneeseen kun erillistä teknistä tilaa ei ole, niin aika virittely käyttövesien, lämpökanaalien ja maakaapeleiden kanssa että ne saa jo tässä vaiheessa osapuilleen kohdilleen. Sitten kun samaan nurkkaan sattuu pari lattiakaivoa ja kohtuullisen pintaan tulevat viemärit pesukoneelle ja IV-koneelle niin siinähän sitä on soppaa.

Mutta sinne ne nyt on peittymässä. Huomenna jatkuu styroksointi ja toivottavasti jo rautojen levitys alakertaan niin saa tuon oranssin putken kiertymään kohta sinnekin. Niinkuin kuvista näkyy, yläkerrassa on jo melkoista sykkyrää lattialla ja lattialämmön jakotukit paikallaan.

Poislähtiessä raivattiin vielä takan kohtakin. Sen allehan on jo valetu anturaa yms. mutta jätetään se toki ilman styroksia että siihen tulee vielä se 15 ekstrasentiä valua. Eiköhän siinä kelpaa takan ja leivinuunin kölliä. Ja painaahan toki piippukin vähän...




2 kommenttia:

Anonymous Muuraus kirjoitti...

Alkaa näyttää hyvältä! :-)

28. syyskuuta 2009 klo 16.33

 
Blogger Pekka Lillstrang kirjoitti...

No niin minustakin. Jaka vielä vähän saa putkia piiloon, niin vielä paremmalta :)

4. lokakuuta 2009 klo 22.12

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu