Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Sähköhommia

Elinan ja Pekan taloprojekti Jyväskylässä

lauantai 21. elokuuta 2010

Sähköhommia

Eilinen jäi minulta raksalla väliin kun dopingin vaihto teki perinteisesti keskimääräistä huonommon olon. Iskä oli ansiokkaasti koko päivän raksaamassa ja tasoitteli mm. autotallin seiniä. Idea on tasoittaa / oikoa pitkä seinä ennen ulkorappausta ettei ovenpieliin jää sitten semmoista harmaata rantua näkyviin. Lisäksi iskä oli askarrellut aikalailla yläkerran ikkunoihin listat eli nekin saa naksutella kiinni kun joutaa...

Tänään oltiinkin sitten isommalla joukolla hommissa, kun vahvistukseksi tuli Sami ja Elias. SAmilla oli tietty rastina sähköhommia, ja Eliaksella leikkihommia ja välikatolla käyntiä. Sami askartelikin varastoon pistorasiot, valot ja katkaisimet eli se on listoja vaille valmista. Lisäks talonpuolella tehtiin kovasti kartoitusta mitä hiluja tilataan, ja sielläkin Sami sai vähän kytkentöjä jatkettua.

Iskä askarteli lisää tasoitehommia autotalliin, minä tein vielä rälläkällä pääoven aukon viimeistelyä ja etuoven päälle tulevan katoksen tukipalkille reiän seinään. Nämäkin vähän tällaisia rappausvalmisteluja... Samoilla lämpöisillä vaihdettiin sitten ulko-ovikin ihan oikeaan. Eli nyt alkaisi talokin olla ulkopuolelta rappausta vailla.

Elina kävi yhden tarvikehakureissun, teki maalaushommia sisälklä ja vaikka mitä muuta. Päivän päätteeksi vielä putkitettiin ja piuhoitettiin viimeinen yläkerran makkari, eli huomenissa olisi taas mitä paneloida...

Kamera ei taaskaan ollut yhteistyökykyinen niin jäi kuvat mm. hienosta ulko-ovesta ottamatta. Ulkonäkö poikkeaa itseasiassa todella vähän tuosta 30 vuotta vanhasta laina-ovesta joka meillä on kotoa ollut, mutta uusi ovi nyt on onneksi sen 20 senttiä korkeampi ni tulee edes aukko täyteen :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu