Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Lisää laattoja ja kattomatskua

Elinan ja Pekan taloprojekti Jyväskylässä

sunnuntai 1. elokuuta 2010

Lisää laattoja ja kattomatskua

Torstaina jatkettiin laatoitushommia ja siinä kuuman päivän lomassa kokeiltiin myös parin ikkunan listoitukset. Kylppäri alkaa näyttää jo ihan viisaalta.

Elina maalaili lisää listoja odottelemaan asennusta, ja takkakin sai jo välitasoitekerroksen eli alkaa tasoittua kummasti. Ja jotain muutakin pientä tuli puuhattua, niinkuin vessan toinen vesieristekerros yms. sekalaista.

Torstai-iltana lähdettiinkin koko joukolla sitten kotikonnuille viimein höyläyshommiin. Itse asiaan päästiin heti la-aamuna ja nyt on 2000 metriä varsin mainiota panelia odottelemassa kärryssä pääsyä työmaalle. Minun lomakin loppui tältäerää soppelisti, ja nyt jo blogi päivittyy Helsinki-Vantaan lentokentältä kun odottelen taas konetta vaihteeksi Lontoon kautta Atlantaan...HöyläyshommiaLisää höyläyshommiaTakka tasoittuu pikkuhiljaa.Yksi ikkuna listoitettuna.Kylppärissä alkaa olla seinät niin sanotusti hyvällä mallilla :)

2 kommenttia:

Anonymous Taru kirjoitti...

Tosi makea toi takka, siis oliko toi paketti takka vai itse tehty muuten tietty pesä erikseen hankittuna?? Onko isäsi muurari ammatiltaan kun on siistiä jälkeä? Me ajateltu saman tyylistä olohuoneeseen mut peilikuvana..onko pesä hissiluukulla vai tavallinen luukku??
T: Taru

17. elokuuta 2010 klo 17.33

 
Blogger Pekka Lillstrang kirjoitti...

Toi on ihan omaa designia. Eli sydän on sparthermin varia 100 hissiluukulla. Kuorimuuraus tehtiin ylijäämäharkoista. Ja ei iskä muurari ole mutta muuten noheva :) Tuota samaa tulipesää saa kummankin kätisenä eli onnistuu pelikuvana. Sydämet on aika tyyriitä mutta kuorimuuraus on kyllä sitten edukasta ja me tykästyttiin juuri noihin isoihin luukkuihin... T.Pekka

29. elokuuta 2010 klo 22.04

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu