Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Valua odotellessa

Elinan ja Pekan taloprojekti Jyväskylässä

tiistai 29. syyskuuta 2009

Valua odotellessa

Lattiavalut olisi nyt sitten vuorossa ensiviikon maanantaina ja tiistaina. Liippareiden kanssa päädyttiin jakamaan valu kahdelle päivälle niin voi olla selkeämpi ja muuta ei oikein aikataulut antaneet myöten. Eli maanantaina olisi vuorossa yläkerran lattia ja tiistaina sitten alakerta. Sinällään alakerran lattialämpö tehdään loppuun vasta maanantaina että onneksi ei mennyt viimetippaan :)

Viikonloppuna Sami kävi sähköistämässä pannuhuoneen ja kytkemässä lämmityskattilan ja ohjausyksiköt ja muut kiinni valtakunnan verkkoon. Samoin pistettiin porakaivolle ohjausyksikkö paikalleen.

Pakkasia kun alkaa jo tulla niin pitäisi vielä kiireen vilkkaa väsätä kaivolle kansi ettei siellä varran jäädytä. Eilen asentelin kyllä jo monttuun sinne kuuluvan pakkasvahdin ja kantta korvaa parit styroksit, mutta saisihan siihen lopullisenkin kannen tehdä.

Sunnuntaina kun Sami teki sähköjä niin isukin kanssa värkättiin styroksoinnit alakerrassa valmiiksi, laitettiin sähköputket loppuun ja vielä rautaverkot ja niiden sidonnat kuntoon. Eilen kävin vielä laittamassa yläkerran käyttövesiputket loppuun kun oli sujuputkea saatavilla. Ja oli siellä vielä pari sähköputkeakin kesken kun materiaalipula vaivasi. Viikonloppuna tehtiin yläkerrasta uupuneet valumuotitkin (eli olohuoneen auki olevan kohdan osalta) eli aikalailla valmista pitäisi olla jo valua varten...

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu