Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Lattioihin saumaa

Elinan ja Pekan taloprojekti Jyväskylässä

sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Lattioihin saumaa

Flunssa kun alkaa jo itseltä olla ohi niin taas voi täysipainoisesti askarrella raksallakin. Eilinen meni vielä toipuessa. Ja rankkaa kyllä olikin kun käytiin tapettikaupoilla, rautakaupoilla, saumausainekaupoilla ja vaikka missä kaupoilla.

Tänään oliki sitten jos vaikka mitä pikkuaskarta. Pari sähköjohtoa piti vielä roiloa seiniin, tai siis ihan lyhyttä pätkää. Laattoitteluista kylppärissä uupui vielä alimmat laatat, ja ne piti pistää alulle. KHH:ssa laitettiin ulkopuolelle tuleva vesiposti paikalleen, ja Elina putsaili lattiat huolella. Minä laittelin sillävälin pannuhuoneen vesipisteeseen hanan niin on kuumankin veden saanti taattu. Vähän kaukaahan sitä nyt joutuu vielä hakea, mutta se nyt on vasta ainoa järkevä paikka hanalle.

Loppuajan minä käytinkin sitten saumailuun ja tuon uudenlaisen ihmeaineen opetteluun. Elina maalaili mm. takkaa sillävälin pohjamaalilla. Saumoista tuli ihan viisaan näköiset, samoin takasta.

Huomenna on sitten edessä saumatun lattian pesu vielä ihmekemikaalilla että viimeisetkin jäämät irtoaa...
Takkaa jossa jo pohjamaali ja otsalaatoitus iskän aloittamana. Etureuna vain uupuu.
KHH:n kulmaa saumattuna. Ja kyllä, lattia ja seinät tuli saumatuksi mustalla. Seinän osalta näkyy jännästi saumoissa vaaleaa. Johtuupi tuosta 2 komponentti aineesta jossa heti putsauksen jälkeen tuppaa saumaan tulemaan vaahtoa.
Takka kauempaa.
Kylppärin alalaatatkin etenee.

Saumattua lattiaa.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu