Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Jotain pientä

Elinan ja Pekan taloprojekti Jyväskylässä

maanantai 27. joulukuuta 2010

Jotain pientä

Blogipäivityksissä on ollut taukoa, ja niin raksallakin. Tässä oli taas vähän Kiinanreissua, pikkujouluja, oikeita jouluja ja kaikkea mahdollista. Tänään päästiin pitkästä aikaa taas vähän askareillekin. Itseasiassa talo alkaa olla täynnä romua: kaikki kaapit odottelee jo paikalleenlaittoa, komposiittitasot on myös jo mestoilla. Samoin tuli liesituuletin ja yhteen makkariin tulevat liukuovet.

Tänään maalattiin työhuoneen kaikki seinät, eli ne on tapettia vailla. Siellä maalin sai myös nurkkaan tullut putkikotelointi. Koko huone tulee tapetille, niin siellä ei sitten maalauluja enää tarvi. Elina keskittyi pääosin lattioihin. Yläkertaan kun tulee parketti niin riitti kevyt hionta, eli vain kaikki tasoitetörspöt yms pois. Elina saikin siellä kaikki makkarit putsattua.

Alhaalla keittiössä hiominen onkin olennaisempaa että saadaan hyvä alusta laatalle ja praimerille. Alhaallakin puolet laatta-alueesta tuli hiottua ja praimeroitua. Itseasiassa yläkerrassakin vedetään tuo sama pohjuste betoniin vaikka sitä ei tartunnan takia tarviikaan. Aine kun ei juur mitään maksa, sitä on valmiiksi jo iso tonkka ja se estää kivasti lattian pölinän. Siksipä työhuoneeseenkin pantiin jo ko. mönjä, eli lattia on siellä parkettia vailla. Huomenna onkin ohjelmassa varmaan maalausta ja kenties laattahommia ison laatan merkeissä...

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu