Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Hyvää itsenäisyyspäivää

Elinan ja Pekan taloprojekti Jyväskylässä

maanantai 6. joulukuuta 2010

Hyvää itsenäisyyspäivää

Itsenäisyyspäivän juhlinnan lomassa käytiin vähän askareillakin. Vuorossa oli tasoitehommia ensihätään. Yläkerrassa kun on noita gyproc virityksiä vielä tasoittelua vailla. No, niistä tuli hyvälle alulle ainakin osa.

Elina myös suoritti KHH:n lattialle tuon viimeistelypesun jonka tuo kaksikomponenttinen saumausaine vaatii. Ja edelleen tuli laiteltua muutama laattakin paikalleen. Aika nysväys noissa alimmissa laatoissa, niin sillä tulee niitä aika hitaasti laiteltua paikalleen.

Pihatöiden osalta siirreltiin loput pellettisäkitkin autotalliin kun ne kerran sinne hyvin nyt sopii. Eipähän tarvitse kaivaa lumihangesta talven päälle. Samalla vaihtelin traktoriin levyn, niin sai lumityötkin tehtyä vähän pienemmällä vaivalla. Luntakin tuli ihan kivasti, ja vissiin lisää on luvassa.

Lisäksi taas tehtiin vähän yleisraivausta. Kaikenkaikkiaan raivattiin tuota keittiötä tyhjäksi, niin saa hio siitä kohtikin lattian ja praimeroida sen odottamaan laatoitusta. Tuo laattahan on 60 x 60 senttinen, joten asettaa omat vaatimukset lattian suoruudelle. Tuon keittiön / portaiden alustan ja takanetusen osalta ei pitäisi olla ongelmaa. Sensijaan eteisessä on lattiassa ihme patti mikä vaatii pikkaisen enemmän hiontaa. Sisälle makuuhuoneeseen dumpattuja kaappeja siirreltiin myös vähän. Otettiin keittiöön kuuluvia edestä pois olkkarin nurkkaan jossa saavat olla asennukseen saakka. Nytpähän sai sitten KHH:n kaapit hollille koska niitä pääsee pikkuhiljaa asentelemaan...

Keittiön lattia hiontaa ja praimeria vailla.
Ja taas tuli muutama seinä kylppärissä laattojen osalta valmiiksi.

Vielä eiliseltä työnäytekuva saumauksessa. Tässä ollaan kyllä jo vaiheessa kolmannella sienellä pesu.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu