Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Touhuja

Elinan ja Pekan taloprojekti Jyväskylässä

keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Touhuja

Tänään käytiin taas rakennusta ihmettelemässä Elinan kanssa. Hyvä tovihan siinä meneekin kun kiertelee taloa ja ihmettelee mitä rapparit on saanut aikaan. Talo alkaakin näyttää vallan siistiltä. Koko etuseinä, toinen pääty ja puolet takusesta on jo hierrettykin eli alkaa olla viimeistä pintaa vailla.

Menomatkalla haettiin keskuspölynimuri ja mittava setti putkea. Ajatus on pistää 4 rasiaa, eli kumpaankin kerrokseen "päihin" yhdet. Vähemmälläkin varmaan pärjäisi, mutta tuolla opilla ei tarvii ottaa ihan sitä elämää pidempää letkua ja tulee vähän käytettävämpi koko hommasta. Imuriksi valikoitui Puzerin Eeva. Suurimpana valinta-argumenttinä painoi ko. vempeleen pieni koko. Edelleenkään kun talossa ei erillistä teknistä tilaa ole, niin ihan kiva noin komerosijoituksessa tuommoinen pienempi laitos.

Sainkin sen asennuksen hyvälle alulle kunnes piti kammeta kotiin välillä. Elina puuhasteli lempiartikkelinsa eli ikkunapielien kanssa. Muutenkin oli tarve ihan yleiselle järjestelylle ja siivoukselle ja sitäkin harrasteltiin. Nyt tuleekin parin päivän tauko rakentamiseen kun pitää lähteä itse työreissulle syrjäiseen satamakaupunkiin ja viikonloppuna kotikonnuille Eliaksen synttäreille :)

Hierrettyä pintaa. Hyvin huomaa että pääty on tuoreempaa ja vasta kuivamassa.
Etuseinä onkin ollut tällä mallilla jo pitkään. Arvatkaa pitikö vielä kierrellä taloa noitten mallikappaleitten kanssa :)
Täältä puuttuu vielä matskua.
Takaseinä on mukavan sileää jo parvekkeen reunaan asti.

2 kommenttia:

Blogger Jonna kirjoitti...

Hienolta näyttää! Hitsit, kun mekin pääsisimme noin pitkälle... :)

15. syyskuuta 2010 klo 11.19

 
Blogger Pekka Lillstrang kirjoitti...

Tänks. Ihan kivasti kyllä muuttuu tuolla rappauksella. Tänään kun pitkästä aikaa pääsi rakentamaan niin tuli semmoinen fiilis että näinkö nää hommat etenisi jos täällä olisi aina jotain heppuja töissä... :)

17. syyskuuta 2010 klo 23.30

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu