Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Flunssaa pukkaa

Elinan ja Pekan taloprojekti Jyväskylässä

sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Flunssaa pukkaa

Sairasteltiin kuluvalla viikolla Elinan kanssa vuorosiinsa flunssaa ja töitten jälkeen oli pääosin latailtava pattereita.

Jonkin verran hommia kuitenkin jatkettiin, etenkin eilen. Saunan ja pesuhuoneen väliseinä alkaa olla puolivälissä, yläkerran pikkuvessa saanut takaseinän ja muutenkin väliseinähommat finalisoituu enempi vähempi.

Oma aikansa on mennyt nysvätessä vielä puuttuvia sähkörasioita ja putkia paikalleen. Tai sanotaanko että kyllä niitä laittaisi, mutta oma aikansa on mennyt arpomisessa kun on vielä taas kerran käyty läpi tuleeko ne oikeille paikoille vai nou.

Mutta nyt tulee taas hiljainen viikko raksalla kun usa kutsuu minua. Mutta perjantaina taas takaisin maisemissa niin viikonloppuna pääsee tositoimiin. Ilmanvaihtokone tuli kanssa hankittua. Päädyin pitkän spekulaation jälkeen Enerventin Pingviiniin Ilton sijaan kun siitä sattui saada ihan asiallisen tarjouksen.

2 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Paljon teillä on kuutioita talossa? Ihmetyttää että Enerventin Pingviini muka riittäisi.

17. maaliskuuta 2010 klo 18.42

 
Blogger Pekka Lillstrang kirjoitti...

En muista tähän hätään tarkkoja kuutioita, mutta suunnitelman ilmamäärillä jää aika tarkkaan se 30% tehostusvara tuohon jos LVI-suunnittitelmaa ja suunnittelijaa on uskominen. Kun kyseessä siis tuo eco malli jossa vähän isommat ilmamäärät kuin siinä 85:ssä.

20. maaliskuuta 2010 klo 0.36

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu