Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Hommat jatkuu

Elinan ja Pekan taloprojekti Jyväskylässä

tiistai 30. maaliskuuta 2010

Hommat jatkuu

Tai ainakin jatkuvat aina kun on aikaa. Viikonloppuna piti itse singota taas vaihteeksi Atlantin ylitse näihin leipätöihin, mutta sitä ennen askarreltiinkin sitten taas ihan urakalla. Samoja hommia mitä tässä nyt on tehty.

Muurauksien osalta se on nyt loppu, koska suihkunurkatkin tuli valmiiksi. Ihan kiva noista viistotuista nurkista tuli, vaikka kylppäri olisi vähän leveämpi saanut ollakin. Tiilitasoitetta räimittiin kanssa urakalla seinille, ja alkaakin olla kaikki seinät vähintään kertaalleen läpikäytyjä. Yläkerrasta vielä pari pätkää on ihan harkolla.

Loput smyykit saatiin kanssa tehtyä, eli siihen asti siis että ne on kuitulaastilla tasoitettu. Samalla vielä tuli liipaistua vähän sähköhommia, muutama ilmastointiputken pätkä jne. Jokatapauksessa omasta mielestä näyttää ihan hyvältä taas :) Reissulta on tarkoitus kotiutua suoraan kotikonnuille pääsiäiskokkoja polttamaan eli nyt ei hetkeen sitten mitään tapahdukaan.

Elina on käynyt kyllä kiivasta tsekkailua sekä laatoitusten että keittiöiden osalta, mutta raportoidaan niistä jahka aika on kypsä.



0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu