Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kuukausi takana

Elinan ja Pekan taloprojekti Jyväskylässä

torstai 7. elokuuta 2008

Kuukausi takana

Tänään on kulunut tasan kuukausi siitä kun työt todella alkoi (kaivuu ja tien teko tontille). Eli olevinaan aika paljon on saatu aikaan ja iso kiitos kaikille niille jotka on auttanut. Erityisesti tietty isälle. Jännä nähdä missä syyskuun 7. päivä mennään.

Eilen ja tänään ei kukaan muistanut ottaa kameraa matkaan, mutta hommat on edistynyt ihan kivasti: talossa ja autotallissa nostettiin kaikki viemäriputket vähintään salaojakerrokseen eli sisätäyttämisen voi aloittaa. Lisäksi osa talon etuseinän sokkelia on rapattu ja osa ulkopuolen salaojista asennettu.

Autotallin muuraus taas on edennyt jo kerrokseen 7. Toisinsanoen ollaan jo 40 senttiä lattian yläpuolella ja sisätäytöt on sielläkin vuorossa. Etuseinä on rapattu, salaojat etuseinällä paikallaan ja saaojasorat ja sokkelilevy asennettu. Elina teki lisäksi sisälle tulevat pystystyroxit. Huomenna on tarkoitus haalia lisää styroxia jotta etuosan ulkopuolen saa täytettyä ja pääsee myös ajamaan ovesta sisälle ja täyttämään. Katsotaan miten käy.

Takaiskuna se että minun pitää hilata itseni huomenna ansiotöihin, joten päivällä ei paljon rakennella :)

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu