Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kaappeja kasaan. Ja seinälle mielellään myös.

Elinan ja Pekan taloprojekti Jyväskylässä

sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Kaappeja kasaan. Ja seinälle mielellään myös.

Perjantain pukujuhlien jälkeen olikin sitten hyvä taas viettää pari päivää laatuaikaa raksalle. Elina keskittyi tälläkertaa opiskeluhommiin, joten huolehdittiin sitten rakentamisesta isukin kanssa joka kerkesi taas auttamaan. Ja mikäs sen parempaa.

Saldona olikin - yllätys yllätys - lisää saumauksia ja kaappiaskareita. Saumattuna on nyt kokonaan myös sauna ja yläkerran vessa. Lisäksi yläkerran kylpyhuoneen lattia on ok, samoin alakerrassa eteni osa kylppärin seinistä. Saumausta tulee tehtyä vähän paloissa. Niinkuin aiemmin tuli mainittua, on käytössä tuo 2-komponenttinen saumausaine, ja sitä tulee kerralla aina 5 kilon satsi. Ja sillä on tehtävä mitä sillä saa. Mutta alkaapa nuo olla voiton puolella. Yllättävän kauan aikaa vaan tuhraantuu kun noita tekee ja pesee ja ennen saumasta putsaa yms. Mutta, eiköhän ne siitä.

Konkreettisempaa oli sitten kaappien paikalleen laittoi. KHH:sta aloiteltiin, ja siellä onkin paikallaan kahden seinän kaapit + tasot. Toinen seinä on helppo kun se oli melkeen koloa kun sinne tulee pesukone ja kuivausrumpu. Päätyseinälle tuli silti oikein kaappejakin. Viimeisen seinän komerot ja kaapit odottaa vielä vuoroaan. Sillä seinällä kun on IV-kone, sähköpääkeskus yms. romut, niin pitää saada sähköjä vähän kytkyyn ennenkuin sinne kaappeja pusaa. Muutenkin kodinhoitohuoneessa joutuuu kaappeja vähän pahoinpidellä kun piiloon pitää mahduttaa jakotukkia jos jonkinlaista, ja silti jättää niille sitten tarvittavat pääsyt.

Keittiö aloiteltiin myös. Alakaapit on hahmollaan, mutta hyvässä vaiheessa kuten kuvasta näkyy.

Kodinhoitohuonetta. Hassusti näkyy taas tässä kuvassa niinkuin oven vieressä seinää ei olisi maalattu. Mutta on se.
Allaskin on paikalleen kuten näkyy . Vasemmalla tason olla on pyykkikoneen ja kuivausrummun pesä.

Alakaappeja seinustalla. Etualan täysmustat murkulat on saarekkeen osia. Ja kuten tarkkasilmäiset huomaa, ei kaikki ole vielä ihan paikallaan :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu