Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ja taas keittiöhommia

Elinan ja Pekan taloprojekti Jyväskylässä

sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Ja taas keittiöhommia

Viikonloppuna puuhattiin vähän kaappeja ja seinää. Ja voisi oikeastaan sanoa että eka kodinkonekin on paikallaan kun nostettiin liesituuletin kattoon.


No, jokatapauksessa hommat keskittyi keittiöön. Alakaapit on paikallaan ja tasot sovitettuina. Vielä irti, kun rouvan pitäisi maalata seinät jahka väriprosessi valmistuu. Saarekekin on kokonaan kasalla.


Leijonanosan viikonloppua soi tuo puuttuvan seinän teko. Eli portaikon alaosa + keittiön kaappiseinähän puuttui. Ihan alkuperäisessä kuvassa tuossa muuten oli kantava seinä, mutta Elina keksi että otetaan se pois, niin keittiöstä sai kaappien verran leveämmän. Ja samalla tuo hukkatila portaitten alta valtaosin käyttöön. Ja ihan hyvin tuohon seinäkin onnistui, vaikka onhan siinä tavallaan oma ylimääräinen askareensa.


Ja sivumennen pitää sanoa että hirveästi lunta tuolla raksalla. Ja lisää tulee koko ajan.

Portaiden kulma ylhäälläkin alkaa olla valmis. Tuossahan on kanssa suikale kipsiseinää kun tyhjän päälle on niin paha muurata.
Portaikon päätyseinä vailla tasotetta ja maalia. Alistuneen näköinen rakentaja on referenssimittana.
Tarvikkeita. Kauhiasti tuota romua kertyy.
Seinä keittiöstä käsin. Näyttää hölmöltä tästä kulmasta ja tuon värisenä. Sähkörasiat keskellä seinää on telkkaria varten.
Ja koko roska ruokailutilasta käsin. Liesituuletinkin on paikallaan. Huomatkaa yhden nurkan pönkkäys.
Ja vähän eri kulma. Noihin tyhjiin lokosiin seinässä tulee siis uuni ja mikro. Ja liesituuletin pysyy kyllä katossa ilman pönkkää mutta yksi ruuvi on vääränöainen ja tuo lieskari menee ainakin millin vinoon. Eli se pitää vaihtaa ja se on nyt vaan pönkätty suoraan :)

Tilannekuvaa lauantailta. Seinähän siitä puuttuu.

2 kommenttia:

Anonymous Niina kirjoitti...

Hyvältä näyttää jo nyt :) Erityisesti tykkään, että oikealla kaapistot on "upotettu seinään"! Hyvä idea, itse ollaan pohdittu samaa myös jääkaapin ja pakastimen osalta... Liesituulettimesta kysyn, kun se näyttää niin valkoiselta? Kenen valmistama? Savon? Valkoisia on vähän markkinoilla ja teidän versio on kivan "kevyt".

17. tammikuuta 2011 klo 10.38

 
Blogger Pekka Lillstrang kirjoitti...

Kiitos kiitos. Lieskari on joo Savon mallistoa, ja tyypiltään IH 55. Löytyypi tuolta http://www.savo.fi/index.php?page=194&lang=1&usertype=5

Samaa murkulaa saa rosterina ja valkoisena ja meillä on tosiaan valkoinen. Ja tuo mallihan on siis huipparimalli, ja niissä tuo valikoima on vielä suppeampi.

17. tammikuuta 2011 klo 14.33

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu