Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Vieläkin laattoja. Ja varmaan vielä pari muutakin kertaa.

Elinan ja Pekan taloprojekti Jyväskylässä

keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Vieläkin laattoja. Ja varmaan vielä pari muutakin kertaa.

Tämä viikko onkin ollut niinkuin pitääkin. Eli ei työreissuja, ja joka ilta on kerennyt kivasti raksalle. Tänään käytiin yhdessä Elinan kanssa vielä laattakaupassa hakemassa parit lattiakaivot ja vielä satsi laattoja joita sinne oli tullut. Perjantaina tulee vielä viimeinen laatta (kyllä, yhtä mosaiikkilaattaa huutaa eikä kukaan halua niitä koko paketillista kun ei ole ihan ilmaisia) ja silloin saakin ihan autolla tuotua loppusatsin.

Täytyy kyllä kehua että "maailman mukavin laattakauppias" osaa asiansa. Viimeiset pari kuukautta on tullut Elinalle virnuiltua että Vehoniemen laattamyymälässä on tämmöinen kaveri. Elina nimittäin on ollut tuon kaverin palveluhenkisyydestä ja osaamisesta sen verta otettu että laatoiksi olisi kelvannut vaikka pienet kivet kunhan laattamies niitä suosittelee. Itse en paljon tuohon asiaan ole sotkeutunut, mutta kyllä Vehoniemen kaverilta näkemystä löytyykin. Tänään mm. juteltiin saumauksista. Se kun on ollut ihan perusjuttu muiden ihmettelyissä että herranjestas, valkoisia laattoja ja saumoja, ne kyllä likaantuu. Mutta onneksi siihenkin on ratkaisu. Eli löytyy tuollaista kaksikomponentti saumausainetta. Se kestää huomattavasti paremmin rasitusta, ei tule saumoihin värieroja ja ennenkaikkea hylkii likaa ihan toisella tavalla kuin perinteinen kama. Käytetään mm. öljynjalostamoilla, teurastamoissa ja elintarviketeollisuudessa. Sopinee siis myös kotiin...

Muuten sitten tulikin jatkettua laatoitusta ja laiteltua lattikaivoja paikoilleen. Elina vähän siivoili, roudasi kamppeita ja näköjään otti kuvia. Niin joo. Tulikohan jo kirjoitettua että perjantaina tulee parkettia. Eli 134 neliötä saarnia, olikohan jotain valkolakattua. Kotimaista Parlaa, joskin Saarni siihen lienee tullut muualta.

KHH:n lattiakaivon tiivistystä.

Ehkä pikkaisen parempi kuva kylppärin katosta kuin aikaisempi. Siis näkee tuon värin.
Alakerran kylppäri vesieristettynä. Tai siis seinät.

Ja laatoitus jatkuu. Tuommoinen metrin siivu on vielä KHH:ta jäljellä. Sopivasti laasti riitti tuommoiseen pikkuneliöön. Reuna onkin hehkeä kun siellä on miljardi johtoa ja putkea, mutta eipä tuo ole kovin tarkka kun jää kaappien taa piiloon.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu