Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Talolla tapahtuu

Elinan ja Pekan taloprojekti Jyväskylässä

keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Talolla tapahtuu

Enkä nyt tarkoita mitään BB-taloa vaikka sielläkin usein tapahtuu. Viime viikoloppuna käytiin Pyhäjoella asti kyläilemässä, ja maanantaina muutenvaan Kuopiossa. Mutta muuten meillä on meneillään viimeinen kesälomaviikko. Ehkä on aikakin jo jos meinaa näillä lämpöisillä pitää...

Bonuksena saatiin myös iskä eilen aamusta hommiin myös, niin johan sitä sitten tapahtaa. Tässä onkin saatu KHH:n katto tehtyä (ensin tietty sinne alaslaskut ja vielä kauhia kasa sähköjä yms.), oman makkarin vaatehuoneen väliseinän runko ja melkeen koko levytys, alakerran kylppäri praimeroitua, KHH praimeroitua ja vesieristettyä yms.

Eli sisähommat etenee hyvää kyytiä. Alakerrasta ei puutu katto enää kuin kylppäristä, ja sekin on tekoa vaille valmis. Ihan oikeasti koska sinnekin tehtiin jo alaslaskut ja sähköt + villoiteltiin väliseinien päälliset ja Elina "maalasi" tai puunsuojasi, tai mitä nyt tekikään jo kattopaneleillekin. Niissä on siis se joku saunasuoja sävytettynä, ja katosta tulee aika tumma. Kelpaa vaikka Darth Vaderi käydä pesulla kun on tarpeeksi synkkää... Huomenna päästäneen taas vaihteeksi laattahommiin, vaikka muutamat pikkuvirittelyt on myös työlistalla.

KHH:n katto eilisiltana.
Eilisillan päätteeksi sullottiin vielä villat väliseinien päälle ettei äänet kuulu. Ylhäällähän tämä harrastettiin toki ajat sitten, mutta alakerrassa sama peli.
Ja KHH:n katto tänään.
Vaatehuoneen seinä. Näyttää hassulta kun keskeltä puuttuu levynpala :) Tuohon on oviksi tulossa semmoinen parioviritys, siksi ovi näyttää, ja onkin noin leveä.
Darth Vader henkiset panelit kylppäriin.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu