Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kuvapläjäys

Elinan ja Pekan taloprojekti Jyväskylässä

sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Kuvapläjäys

Tänään jatkettiin lippahommia. Sääkin suosi, oli aurinkoista joskin aamusta aika viileää jo. Kuvat puhukoot puolestaan: eilen tehtiin tosiaan tuo etuosan lippa johon tänään tuli vielä lumieste ja päätytiilet, mutta kuvat on otettu ennen sitä.


Päivän saldona kyhättiin melko vastaava rakennelma tuonne kodinhoitohuoneen oven päälle. Vielähän noista siis toki puuttuu alapuolen kattoviritykset mutta ne lienee ensikesän hommia kuten räystäiden aluslaudoituksetkin. Nuo lipat vaan on kivat jo talveksi, niin ei ihan varsin ovesta sada sisään.


Elina oli myös hommissa ja suoritti mm. erinäisiä raivaustöitä. Yllättävän paljon puunpalikoita ja muuta oli rappauksen jäljiltä pitkin pihoja niin niissä oli ihan keräilyä. Ja yllättäen Elinalle riitti sisäpuolella maalaushommiakin :)


Takapihaa rappauksen jälkeen. Talo vaan vaalenee, samoin kuin sokkeli.

Päädyn lippa jo viimestelyvaiheessa, eli päätytiiliä askarrellaan. Etukuormaaja on todella kätevä rakennusteline.

Ja myös autotallin lopullista väritystä. Tossa huomaa hyvin sokkelin vaalenemisen kun vertaa kattoon. Ja taustalle naapureilla on jo aluskate katolla.

Ja talo edestä. Lipasta puuttuu tässäkin vielä päätytiilet.


Lipan tekoa. Haalareiden väristä päätellen iskä on katolla ja minä kauhassa lepäämässä.

2 kommenttia:

Anonymous Taru kirjoitti...

Voi teidän loppusuora häämöttää!! Kaunis on talo ja varmasti odotatte niitä hetkiä kun yhdessä takkatulen ääressä talvipakkasella nautitte uudesta kodistanne ;) Tsemppiä viimeistelyhommiin

3. lokakuuta 2010 klo 16.49

 
Blogger Pekka Lillstrang kirjoitti...

Pikkuhiljaa joo :) Tavallaan odotetaan innolla toki muuttamista, mutta toisaalta myös vähän surettaa kun talo vallan valmistuu. Onneksi pihoissa yms riittää vielä varmasti puuhaa yli oman tarpeenkin...

4. lokakuuta 2010 klo 0.19

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu