Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tasoituksia ja seiniä

Elinan ja Pekan taloprojekti Jyväskylässä

tiistai 23. helmikuuta 2010

Tasoituksia ja seiniä

Viikonlopun aikaan aloiteltiin isän kanssa yläkerrassa vielä puuttuvia väliseiniä. Eli portaikon ympärille tuleva kolmannen makkarin ja vessan seinä pistettiin alulle ja siitä ei enää puutukaan kuin 5 kerrosta. Oma aikansa meni taas nysvätessä hanakulmia sun muita hiluja seinän sisään.

Lisäksi tasoitehommia jatkettiin. Alakerran makuuhuone alkaa olla tiilitasoitteella silattu sekin, samoin kuin yläkerran "master bedroom" ja myös aulaa vasten oleva pitkä seinä. Alakerrassa kodinhoitohuoneen puuttunut nurkka on mös hoidossa ja alakerran kylpyhuone sai vielä viimeistelyikomisen. Sinällään tasoitetta leviää seiniin ihan mukavaa tahtia kun vaan kerkeää edeltä seiniä valmistella. Etenkin ukoseinien osalla kannattaa käyttää seinien hiomiseen etenkin saumojen kohdilta hyväinen tovi aikaa, se kyllä maksaa tasoitevaiheessa itsensä takaisin.

Tiilitasoite on kyllä hyvää tavaraa tuohon oikomiseen. Etenkin kun pääsee sillä tekemään toista kierrosta siellä missä tarve on niin jälki on kyllä jo melkoisen hyvää kun tavarasta tekee tarpeeksi vetelää. Ikkunasmygejä uupuu osa edelleen ja ne pitäisi tusata loppuun kun kerkeäisi. Vaihteeksi on luvassa vaan parin viikon reissuputkea töitten puolesta niin rakentaminen on taas aika hiljaista.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu