Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Välillä väliseiniä

Elinan ja Pekan taloprojekti Jyväskylässä

sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Välillä väliseiniä

Nyt täytyy taas kyllä pahoitella tilannepäivitysten harvalukuisuutta. Kaikki liiennyt tarmo on tietysti suunnattu olennaiseen eli lepäilyyn :) No ei vaan, kyllä tammikuussakin on saatu hommat hyvälle alulle.

Ensinnäkin lattilämpö on nyt kunnossa. Eli yhden piirin menoputkessa oli semmoinen 3 sentin halkeama, mutta putkifirma kävi piikkaamassa lattiaa hyvin pienen suikaleen auki ja vaihtamassa putken. Nyt homma roilottaa oikein mukavasti. Lisäksi Versowoodilta tuli 3 tonnia pellettiä niin pysyy kämppä jonkin tovin lämpöisenäkin.

Rakennuspuolella on viriteltyä yläkerran väliseinä ja hyvältä vaikuttaa. Karkeasti arvioiden jo reilusti yli puolet on tehty. Yläkerran makkarin pitkä seinä on jo valmis, samoin vessan ja kahden muun makkarin välinen huutaa vain yhtä harkkokerrosta. Sauna, kylppäri ja pukuhuonekin on hyvällä mallilla. Väliseinät onkin edennyt hyvää vauhtia kun iskä on ollut taas parina viikonloppuna auttelemassa. Väliseinien kanssa on toki pistetty aika kasa sähkörasioita ja putkiakin paikalleen.

Elina taasen on puuhaillut porraskäytävän tasoitusten parissa. Ideana olisi saada siinä seinät kuosiin ennenkuin riipaistaan portaille muotit ja valetaan ne. Alakerran ikkunoiden alasmyygitkin on tehty yhtä pikkuikkunaa lukuunottamatta. Tänään Elina jo pääsi reippailemaan ja kantamaan vähän lisää tiiliä lämpiämään: alakerrassa kun niitä ei vielä ollut yhtään ja sinnekin pitäisi pari seinää viritellä.

Kuvissa on nyt vähän tuommoista ennen - jälkeen henkeä. Jokainen voi päätellä miten päin :) Ja tältä viikonlopulta ei edes ole kuvia. Tuo E75 on muuten oikein kiva kapistus, mutta minnekään ei pitäisi lähteä ilman laturia...0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu