Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pakkasta piisaa

Elinan ja Pekan taloprojekti Jyväskylässä

sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Pakkasta piisaa

Viikonloppu sujui yllättäen rakennuspuuhissa. Lauantaina oli rapsakka 27 asteen pakkanenkin, mutta onneksi sisällä riitti lämpöä.

Hommia jatkettiin väliseinien merkeissä. Yläkerrassa alkaakin parin makkarin kaikki seinät olla tehtynä ja muitakin jo hyvällä mallilla. Alakerran kodinhoitohuoneen ja kylppärin seinätkin saatiin varsin hyvälle alulle.

Elina harrasti edelleen tasoitetöitä. Työn alla on edelleen "rappukäytävä" että seinät saisi sileäksi ennen rappujen muotitusta ja valua. Sinällään ihan hyvä aloittaa tuosta koska se on varmaan koko rakennuksen mutkaisin paikka. Siinä kun seinä taittuu ulko-ovella, meinasi nurkkien tiilet muuratessa väkisin karata kun joutuu käyttää kulmatiiliä lyhyissä seinissä. No, homma alkaa näyttää jo aika hyvältä eli kyllä se siitä valmistuu tuokin.

Illankähmässä valettiin vielä melkein kaikki yläkerran ala-smyygit ja alettiin puuhastella kuitulaastista yläsmyygejä. Ihan mukavasti sekin alkoi onnistumaan.

Varsinaisena ekstraherkkuna tein vielä alakertaan puuttuvia sähköroilotuksia. Muutamasta kohtaa uupuu lähinnä kytkimien upotuksia ja niitä on kyllä tympeä ajaa ukoseinäharkkoon. Ei sillä etteikö koloa synny helposti, mutta pöly on ihan käsittämätön.

Alla myös hullunhauska lähikuva sormista. Veikkauksia otetaan vastaan onko kyseessä lepratartunta, vai mahtoiko taas olla hanska rikki sormenpäästä ja on ronkittu kosteahkoa uretaania?
0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu