Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Onko pyhien jälkeen elämää?

Elinan ja Pekan taloprojekti Jyväskylässä

lauantai 2. tammikuuta 2010

Onko pyhien jälkeen elämää?

Tuntuu sitä olevan. Pikkasen on tässä joulunpyhät häirinnyt rakentamista kun on pitänyt nähdä joulupukkia, ampua raketteja ja syödä kinkkua, mutta siellähän tuo tönö on nyt lämmennyt ja kuivanut. Itseasiassa aika tehokkaastikin. Kosteus on tippunut jo alle 40% ja lämpöä on vieläkin aivan liikaa, mutta tuli vaan vähän innostuttua alussa. Jotain pikkuaskareita on tehtykin, valettu ikkunasmyygejä ja roiduilta tavaraa paikasta toiseen.

Niinkuin aiemmin oli puhe oli tuon lattilämmön kanssa ongelmia heti alkumetreillä. Ja vaikka välillä kaikki näytti jo hyvältä, niin tarkan tutkailun ja mittailun jälkeen paljastui että kyllä siellä yksi kierto on siipeensä saanut. Eli juurikin se mistä putkari aloitti veden kierrättämisen kunnes tajusi että täällähän on pakkasta :) Kyseinen lenkki nyt siis vuotaa ja vaatii tietty korjausta jonka hoitaa putkifirma. Mutta nyt kun on näitä pyhiä tässä ollut niin pääsevät vasta maanantaina asiaan kiinni. Asiasta lisää jahka ropleemin lopullinen laajuus paljastuu. Tällähaavaa näyttäisi että ko kierron. menoputki on särkynyt ja vieläpä aika lyhyehköltä matkaa, mutta eihän tuota tiedä ennenkuin avataan ja katsotaan.

Viallinen kierto sattuu olemaan alakerran keittiö, ja sinne meno- ja paluuputket menee eteisen ja portaikon kautta joten portaita ei nyt vielä pääse muotittelemaan vaikka tarkoitus oli. Tänään aloiteltiin Elinan kanssa kuitenkin yläkerrassa väliseinien tekoa mikä onkin varsin mielenkiintoista puuhaa. Joku kun on keksinyt että meille tulee väliseinätkin kivestä niin homma lähtee liikkeelle muuraamalla ihan oikeasti harkkoja riviin. Ylemmät kerrokset saa sitten laitella kiviliimalla kun kyseessä on tuomoinen päätypontillinen väliseinäharkko.

Pihalla oli semmoinen -25 pakkasta, että pellettiä kyllä palaa. Täytyy toivoa että pikapuoliin alkaisi Versowoodilta päin tulla puhelinsoittoa ja saisi kolme lisätonnia siiloon ettei vaan pääse loppumaan tavara...

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu