Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Putkia ja villaa

Elinan ja Pekan taloprojekti Jyväskylässä

keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Putkia ja villaa

Viikonloppuna edettiinkin taas monella rintamalla. Tämä viikko on muuten ollutkin sitten hiljaiseloa kun leipätyö ajoi taas reissunpäälle. No, jokatapauksessa viikonloppuna puuhattiin pellettivarastoa, ilmanvaihtoja ja eristyksiä. Iskä tuli hommiin jo perjantaina ja oli kerennyt tekaista pellettivaraston suppilolle rungon.

Lauantaina jatkettiin sitten yhdessä putkiasennuksia sisällä ja niiden eristelyä. Pyhäpäivänäö sama peli jatkui, ja yläkerta jäi muutamaa pikkuputkea vaille valmiiksi. Samoilla lämpöisillä laiteltiin viemärin tuultusputkea yms. Putkissa on eristeetkin paikallaan, eli on tosiaan ihan asiallisella mallilla. Täytyy myös todeta että hyvin sattui ontelolaattojen valmiit reiät ja niiden koot kohdilleen: kaikki pystynousut kun on paikallaan niin röörit on sopivan täysiä mutta kaikki kuitenkin mahtui ilman lekaa ja rautakankea :)

Elina oli kanssa koko päivän askareilla ja alkoi jyrsiä eristeharkkoihin uria ikkunakarmien kiinnityspuille. Niidenkin osalta yläkerta tuli aika hyvälle mallille, ja koemielessä riipastiin pariin ikkunaan puut uretaanilla paikalleen. Ikkunoidenkin pitäisi tällä viikolla tontille ilmaantua... Elina kerkeää viikolla hakea vielä loput ilmanvaihdon osat yläkertaan niin saataneen sekin viikonloppuna finalisoitua ja jos ei kovin sada voisi viedä katolle huipparit ja muut paikalleen niin nekin reiät menisi tukkoon...2 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei,

olipa mukava löytö tämä bloginne. Meilläkin raksaprojekti aluillaan. Löytyylö jostain talonne pohjakuvia? Ulkoa näyttää hienolta! Tsemppiä jatkoon.

22. lokakuuta 2009 klo 4.46

 
Blogger Pekka Lillstrang kirjoitti...

Kiitoksia! Toivottavasti on meidän tilityksistä jotain hyötyä :) Pohjakuvia ei kyllä blogissa nyt ole, mutta pitänee lisätä jossain vaiheessa...

27. lokakuuta 2009 klo 22.07

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu