Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Hommailuja

Elinan ja Pekan taloprojekti Jyväskylässä

sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Hommailuja

Viikonloppuna piti aktiivisesti rakennella kun sekä viime että tämä viikko kuluu muuten työreissuilla. Viime viikonloppuna olikin raksalla trafiikkia, kun isä oli apuna lauantaina, ja sunnuntaina oli sitten vielä äippä, Tanja ja Eliaskin. Että kumma jos ei jälkeä synny. Ja syntyihän sitä.

Katolle saatiin lauantaina jo kaikki tötteröt. Nyt on huippuimuria ja jos jonkilaista tuuletusputkea paikallaan. Viimeisteltiin myös ilmanvaihtoputkia ja niiden eristyksiä. Liesituulettimen putki pistettiin paikalleen ja eristettiin palovillalla ja alettiin laitella höyrynsulkuja taloon. Illan iloksi kasattiin vielä hieno tellinki alakertaan. Kiitokset vaan ensi hätään Virtasen Pasille. Ja Antille ja Saaralle kuljetusavustan ja pakkaamisesta :)

Sunnuntaina kun porukkaa oli paljon, jatkoi naisväki ikkunoiden parissa eli teki niihin kolot asennuspuita varten. Lisäksi Elina ja Tanja muotitti kaikki kynnykset ja kiinnitteli niihin eristeet niin että saatiin ne iltapäivällä valaa. Ja koska plussakeliä lupailtiin, laitettiin myös ulkopuolen puuttuvat "kattotolpat" muuraten loppuun, ja valettiin vielä täyteen samalla kuin kynnyksetkin. Näkyvintä hommaa oli kuitenkin ehkä yläkerran koolaukset. Eli yläkertaan saatiin jo hyvän matkaa mitallistettua kakkoskakkosta ammuttua kattoon. Lisäksi yläkerran osalta on paria ikkunaruutua lukuunottamatta asennuspuut uretaanilla kiinni ikkunarei'issä.

Mutta kun me muut nysvätään yhtä pientä omakotitaloa, teki Elias siinä vaan joutonaan kokonaisen kerrostalon vaikka Elina vääränlaista laastia tekikin :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu