Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Täyttöä muualtakin kuin sisältä

Elinan ja Pekan taloprojekti Jyväskylässä

sunnuntai 21. syyskuuta 2008

Täyttöä muualtakin kuin sisältä

Iskä singahti taas avuksi tontille ihan päiväseltään. Yrtin oikein olla ajoissa itse eli jopa ennen yhdeksää, mutta siellähän oli jo askarointi täydessä käynnissä. Aamu menikin siinä että tehtiin autotallin tolppa loppuun sekä ne kaksi puuttuvaa puoliharkkoa. Eli nyt on koko hoito vain vailla yläjuoksuja.

Ulkotäytöt kun helpottaa liikkumista niin niitäkin olisi hyvä tehdä. Iskä rappasikin loppupäivän sokkelia autotallista ja se tuli valmiiksi. Minä taas styroxoin etupuolen ja alapäädyn jonne patolevyt laitettiin jo aiemmmin. Lisäksi finalisoin salaojitusta. Asensin viimeisen salaojakaivon ja takaseinän salaojan loppuun. Yläpäätyyn tuli laitettua myös ylimääräinen 80 putki ja sille liitos kaivoon myös. Eli ainoa puuttuva pätkä on nyt yläosan kakkosputki koska tavallisia mutkia en muistanut meltexiltä ostaa.

Lisäksi täyttelin autotallin etuosan ulkopuolelta, ja päätyäkin vähän hiekalla mutta sinne saa loput laittaa ihan maata. Huomenna pitääkin muistaa käydä kaivurimiestä tinkaamassa. 

Muutenkin oli mahtava syyskeli: lämmintä ja aurinkoista. Sen kunniaksi myös yksi maisemakuva. Eli osapuilleen tuolta tulee näyttämään takaterassilta kun se joskus valmiiksi saadaan.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu