Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Saumausta, tapettia ja muita tähtihetkiä

Elinan ja Pekan taloprojekti Jyväskylässä

sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Saumausta, tapettia ja muita tähtihetkiä

Eilen saumailtiin eteinen, portaiden alusta olkkari ja mitä niitä nyt oli. Jos joku asia rakentamisessa on tylsää niin saumaus. Suhteellisen kovatöistä, ja ikinä siitä ei tule niin hyvä kuin ajattelisi. Mutta nytpähän on kaikki saumatta ja tänään vielä putsattu. Ennenkin olen täällä marissut tuota kaksikomponentti sauma-aineen kovatöisyyttä, ja tuossa pesuhommassa sen huomaa. Mutta olisi paras olla kaiken vaiva arvoinen. Mutta se jää nähtäväksi...

Tänään olkkarin tolppa, takka, takantakunen ja ulko-ovi seinä sai kanssa lopullisen pintamaalin. Huomenna vuorossa toinen kerros. Eipä tuota paljon pohjamaalista erota, mutta luonnossa enempi kuin kuvissa. Valkoista kuitenkin.

Lisäksi tapetoitiin eteisen pitkä seinä. Päätyihin tulee vielä tapettia, eli olkkarin kukkateema jatkuu toiseen päätyyn, ja tämä kellertävä ulko-ovelle asti.

Lisäksi tein rungon puolivalmiiksi seinänpätkälle joka tulee portaitten alle keittiönkaappien taakse. Siitäpä en muistanut kuvaa ottaakaan.
Eteisen tapettia. Ja lattiakin tuolla pilkistää saumattuna.
Ja takka. Kuten sanottu, valkoista on.
Niin ja Elina raivaili kodinhoitohuonettakin. Tänne pitäisi vielä ostaa kanssa pyykkikone ja kuivausrumpu kun ei niitä otettu keittiönkoneiden yhteydessä. Kovasti ollaan Mielen pesuriin kallistumassa mutta on ne vaan hirmuhintaisia. Tässäkin kun tietäisi kannattaako panostus oikeasti.

Ja eteistä lisää. Tuolla edessä näkyykin että päätyseinä on tapetoimatta. Täytyy maalata oviseinä eka toiseen kertaan.

2 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hienolta näyttää! Hankkikaa vaan Mielen koneet, ovat kuulemma ainut järkihankinta!
Maiju

12. heinäkuuta 2011 klo 19.57

 
Blogger Pekka Lillstrang kirjoitti...

Kiitoksia. Pitänee tosiaan hankkia kokeeksi tuommoiset Mielet pesupuolelle. Sittenpähän ainakin tietää että onko ne niin hyvät :) t.Pekka

15. heinäkuuta 2011 klo 0.42

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu