Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Melkein kuin hirsitaloa tekisi...

Elinan ja Pekan taloprojekti Jyväskylässä

sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Melkein kuin hirsitaloa tekisi...

Pitkästä aikaa taas päivitystä. Viikon mittaan tuli puuhattua sitä kuuluisaa kaikenlaista. Viikonloppuna sitten oltiinkin raksalla kolmisteen kun iskä saapui avuksi. Elina keskittyi maalaushommiin ja me keskityttiin panelointiin. Panelihan oli tätä tosimiesten tavaraa mistä otsikkokin. Eli näyttää erehdyttävästi hirreltä.

No, jokatapauksessa katot tuli saunaan, yläkerran kylppään ja pukuhuoneeseen. Pukuhuoneessa on seinätkin melkoisen valmiit. 2 kokonaan ja 2 puolivälissä. Kova nysväyshän noissa on että tulee siistiä ja mm ikkunoitten mittomisessa on omat askareensa. Ja mm. pystyurkat tehdään niin että mitään listoja ei tule. Kattolistat tulee samasta kuin muuallakin, mutta sävy tietty sama ruskea, ja saunaan ei toki niitäkään.

Elina sai koko panelisatsin aikalailla käsiteltyä ja siinä sivussa vielä maalaili yhden yläkerran makkarin loppuun. Yläkerrassa alkaa pari huonetta olla ihan muuttokuntoisia, että joko pitäisi pistää kerrostaloa vuokralle ja ostaa makuupussit :) Ehkei kuitenkaan...

Pukuhuonetta paneloituna.

Ja pukuhuoneen vaiheessa olevaa seinää. Kuvast näkyy ihanasti myös pihassa seisovan Lopon ja tärkeimmän työkalun eli sorkkaraudan. Vasemmalle seinustallehan tulee semmoinen latikost / penkki. Ja alaosaan ei tule paneelia koska siellä on sitä tekniikkaa. Eli jakotukit, julmasti sähkö yms. joihin pitää tarvittaessa päästä käsille.
Leffahuoneen seiniä. Väri on darkness tai sitten Darth Vader. Riippuu milloin multa kysyy :)
Pukuhuoneen nurkka. Seinät on kätsysti paneloitu yksi pystyyn ja muut vaakaan.
Pukuhuonetta. Mulla on kriisi ikkunan karmista kun se on valkoinen. Tuota ei aikanaan tajunnut ottaa puukarmilla niinkuin vaikka saunan ikkunoita. No, ehkä toi hukkuu kun penkin runko on myös valkoinen, ja ovesta käytävään tulee valkoinen.
Hämmentyneen näköinen rakentaja. Elina väijytti kameralla.
Ja minä väijytin vuorostani Elinan jo torstai-iltana :)

3 kommenttia:

Blogger Heini kirjoitti...

Tosi tunnelmallisen näköinen panelointi onkin! Millä käsittelitte pinnan? Ja kyllä uskon kanssa, että se valkoinen ikkuna sulautuu maisemaan.
Hienosti jaksatte rakentaa, vaikka on reissuhommia.
Kivoja väijytyskuvia =)
Tsemppiä!

21. maaliskuuta 2011 klo 14.24

 
Blogger Pekka Lillstrang kirjoitti...

Kiitos kiitos. Toi paneli käsiteltiin sillä saunasuojalla sävytettynä, eli Supi se taitaa olla nimeltään. Noille sävytys tehtiin kahdesti 50% laimennetuna. Ja joo, kyllä minäkin jo tuon valkoisen ikkunan sulatan. Reissua kyllä on riittänyt liiankin kanssa, mutta kyllä se on kivaa vastapainoa sille tuo rakentaminen :)

23. maaliskuuta 2011 klo 21.34

 
Blogger Elina Lillstrang kirjoitti...

Sävynumero on 3444... Oiskohan ollut nimeltään mustamarja tms.

28. maaliskuuta 2011 klo 22.53

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu