Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Saksa voitti 4-0

Elinan ja Pekan taloprojekti Jyväskylässä

lauantai 3. heinäkuuta 2010

Saksa voitti 4-0

Olipahan mahtava peli. Argentiina kaatui 4-0 eikä kyllä jäänyt jossiteltavaa :) Näin tärkeitten pelien takia joutui rakennukseltakin lähteä kesken päivän kotiin. Kelikin on kyllä niin huikean kuuma, että välillä voi tietty puhaltaakin...
Isähän oli käytännössä melkein koko viikon taas rakennushommissa ja sehän näkyy. Tänään sitten saatiinkiin puuhailla yhdessä ja jotain saatiin aikaiseksikin. Edelleen hommat eteee tasoite, hionta ja maalaushommissa.

Tänään maalin sai autotallin varasto ja talossa portaikko. Minä panostin hiomishommiin ja yläkerran kaksi makkaria on vailla viimeistä pohjamaalikerrostaan. Elina toi Starkilta lisäksi lastin tavaraa: Saunaan uretaanilevyt seiniin ja panelia josta olisi tarkoitus riipaista katto tuonne autotallin varastoon. Omat panelit odottaa vielä höyläystä ja niissä kun ei varmaan ylimääräisiä ole niin ostettiin tuonne tuo pieni erä panelia. Talon puolella on myös aikalailla valmista maalattavaa: sekä ylä- että alakerrassa eli telan saa pistää viuhumaan taas huomenna.

Tulee muuten koko projektin aloituksesta parin päivän päästä 2 vuotta täyteen. Siis kaivurin ekasta kuopaisusta...


Portaikkoon meno eilen. Piippukin on saanut tasoitetta.



Keittiö odottaa pohjamaalia.


Portaikko pohjamaalattuna.



Ja yläkerran makkari odottaa lisää maalia pintaan. Eihän näin tummasta kuvasta kyllä mitään selvää saa. Ekan maalauksen jälkeen on kuitenkin hiottu ja vielä pikkaisen paikkailtu naarmuja yms. ja kyllä kai tuo alkaa kelvata.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu