Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Huh hellettä

Elinan ja Pekan taloprojekti Jyväskylässä

maanantai 1. kesäkuuta 2009

Huh hellettä

Viikonloppu ja vielä tämäkin päivä saatiin paistatella kauniissa kesäsäässä. Ihan totta puhuen soveltuisi kyllä paremmin terassilla oloon kun töitten tekoon.

Jokatapauksessa viikonlopun (ja maanantain) saldo on se että palkkiharkot on kaikki valettu talon puolella ja kantava terästolppa on pystyssä. Siinä olikin yllättävän iso askar. Lisäksi autotallin toinen päätykolmio on melkeen muurattu ja toiseen päähän tehty myös tellingit valmiiksi. Eli kaikenlaista pikkutoimintaa. Hyvä saldohan selittyy sillä että iskä oli taas kolmen päivän tiukan setin avussa. Kiitos taas!

Tänään oli lisäksi hurjan jännä toimitus heti aamusta eli tontin lohkominen. Kaikki meni ihan putkeen ja nyt on 5200 neliötä Alapihaa prosessoinnissa. Kartat tulee jokusen viikon päästä ja hirveä lasku vasta noin parin kuukauden päästä. Kallista on tuo virkamiestyö.

Tänään sovittiin myös onteloitten asennuspäivä: ne tulee jo tämän viikon perjantaina. Talolla pitäisi kaiken olla valmista ja nosturi tulee jo tuntia ennen paikalle kun nostetaan sillä parit I-palkkiteräkset tolpan ja seinien nokkaan. Jännä juttu kuitenkin kun ei oo tullut onteloiden asennusta ennen edes nähtyä... Ja kuviahan ei kukaan ole ottanut moneen päivään mutta josko sen kameran taas muistaisi poimia matkaan joku päivä.


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu