Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Juhannus meiltäkin

Elinan ja Pekan taloprojekti Jyväskylässä

maanantai 27. kesäkuuta 2011

Juhannus meiltäkin

Joskin vähän näin jälkikäteen, eikös tänään ollut jo normaali sunnuntai? Perjantai ja lauantai meni enempi vähempi juhliessa ja levätessä, niin sunnuntaina olikin sitten hyvä ottaa tiukka ote askareisiin. Asiaa auttoi Sami sähkömies joku tuli iskän kanssa aamutuimaan mestoille.

Siellä sitten puuhattiinkin koko päivä ja saldona mm: yläkerran sähköt kokonaan valmiina (parvekkeen valokatkaisija tietoisesti puuttuu, mutta muuten. Ja ihan pari pintaa katkaisijoista kun sopivat loppui), yläkerran viimeinenkin makkari tapetoituna ja listoitettuna, portaikko ja portaiden etuset maalattu pintamaalilla toistamiseen, alakerran kylppärin sähköt valmiina, portaiden pinnoitus parketilla aloitettu jne. Eli monenlaista tuli tehtyä tänäänkin. Alla muutama kuvajainen.
Samin takaraivo sähkötöissä. Päivän päätteeksi keskus saatiin jo sille mallille että voitaneen aloitella viimeisten kodarin komeroiden viritys pikkuhiljaa.
Ensimmäisen portaan pinnan työstö menossa. Valheellisesti minä tuossa vähän hion vaikka iskä kyllä raakatyöstön hoisi ja puoleen portaista on aihiot valmiina. Mutta on niissä toki vielä aika sovittelu, liimaus ja hiominen.
Viimeisen makkarin tapetointi. Voitte kuvitella miten kaikki nuo immeiset tuijottaa tuolta öisin. Jalkalistat ja sähkötkin jo paikallaan. Täällä omassa makkarissa ainoa "vaiheessa" oleva juttu on vaatehuoneen ovi. Siitä tuli tehtyä vähän eksoottisen kokoinen (140 x 210) ja se odottaa vielä valaistumista. Ja seinä kun on vain sen 68 milliä paksu niin tohon kokoon ei tahdo oikein edes karmia löytyä...

Keittiöin välitilavaloja. Yksi jäi vielä laittamatta tiskialtaan päälle, kun pitää haalia taustalasi samoille lämpöisille. Lamput on ihan mallia perus ja kyllä, pistorasiat tulee noihin eikä seiniin. Ehkä vanhanaikaista, mutta meistä toimivaa. Ja välitilahan jää maalatuksi joista osan suojaksi tulee lasi.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu