Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pääosin rappusia

Elinan ja Pekan taloprojekti Jyväskylässä

torstai 12. toukokuuta 2011

Pääosin rappusia

Iltojen epistola on pääosin ollut rappuset. Nehän valettiin ajat sitten paikallaan, ja pintojen viimeistely on jäänyt. Muotti aikanaan antoi aavistuksen periksi ja etureunat on pyöreitä ja kuten arvata saattaa ei pinnat ole kovin tasaisia.

Nyt sitten tehtiin jo viikonloppuna niin että suoralla puulla oiottiin etuset "hahmolleen" ja viikolla olen tehnyt pintoja siten että tasoitteella portaalle reunat, sitten itsetasoittuvaa massaa niin paljon että portaasta lähtee etukaato pois ja hiontaa päälle. Yläosa portaista alkaa olla aika ok, ja nyt vaan pitäisi vielä hienotasoitella pinta ja sitten maalia etupintoihin. Sitten pääsisi laittamaan kaidetta paikalleen ja sen jälkeen voi sitten askarrella puusta pinnat. Eli kyllä noissa hommaa piisaa :) pitää vaan saada nuo tehtyä että saa kaiteet asennettua noihinkin ja lattian tekoon loppuun yläkertaan. Samoin tuosta senverran tulee tuota törkyä ettei eteisen lattiaa oikein voi ennen noiden tekoa laatoittaa.

Samalla on tullut viimeisteltyä viikolla kaikkea pientä: imurin rasioita valmiisiin seiniin, vähän seähkörasioiden naamoja, yläkerran raivausta, olohuoneen epäsuoran valon kotelon tasoitusta ja maalausta ja sen semmoisia.


Kotelot tasoitettuna ja maalattuna.


Vähän portaita. Kuva on taas tosi luokaton, mutta tuossa vähän ideaa. Eli tuo päälypinta on valtaossa siten että etureuna nyökkää aika paljon niin siksi päälypinta piti tasoittaa. Ja tuo pystyreuna taas on valtaosin keskeltä vähän pulloinen ja eihän semmoista kukaan katso ni niitä on pitänyt oikoa. Mutta pari iltaa kun tuossa vielä heiluu niin on paljon parempi :) kaiteethan tulee kiinni tuohon päälypinnan reunaan eikä kupeeseen niinkuin aika usein näkee.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu