Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Mäheät maisemaikkunat

Elinan ja Pekan taloprojekti Jyväskylässä

sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Mäheät maisemaikkunat

Ja taas on viikonloppu rakennettu. Lauantaina oli jännän vilakka keli mutta tänään sitten kyllä olikin lämpimämpi ja lumet saa vaihteeksi kyytiä. Lisäksi uusi 9 kilowattinen lämmitin teki autotallin varastosta oikein mukavan ja lämpimän ni kahvitauollakin alkaa viihtyä pidempään :)

Viikonlopun pääaskar oli korkeitten ikkunoiden paikalleenlaitto. Vaikka tässä aika voimakkaita ollaankin niin ei oikein käsipelin niitä jaksaisi nostaa paikalleen. Iskä toikin Samilta lainatun ketjutaljan lauantai-aamuna, ja sillä saatiin kaikki kuusi ruutua onnistuneesti paikalleen jo launtaina.

Pyhäpäivälle jäi autotallin ikkunan laittoa, ja taloon pistettiin kaikki loput ulko ovet (eli partsi, takaterassi ja KHH) paikalleen joten isoimmat reiät alkaisi olla sitä myöten tukossa. Pyhäpäivänä kerettiin vielä eristellä ikkunoiden ympäryksiäkin. Muutaman purkin uretaania sai tuhuuttaa pelkästään noihin korkeisiinkin laseihin. Ihan asennuksen takia kun ruutujen väliin jäi vajaan 5 sentin raot että jako menee tasan yms. Hyväksi konstiksi havaittiin myös styroksisuikaleen laitto ensin ikkunan väliin ja sitten uretaania loput täyteen. Ainakin tämän operaation jälkeen huju lakkasi, joten eiköhän siitä aika lämmin tule...

1 kommenttia:

Anonymous HMK kirjoitti...

Jo on mäheät! Hianolta, upealta näyttää! Kyllä se puristus vaan kannattaa! ;)

25. marraskuuta 2009 klo 23.00

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu