Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Hyvää isänpäivää!

Elinan ja Pekan taloprojekti Jyväskylässä

sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Hyvää isänpäivää!

Viikonloppu hujahti taas kuin siivillä kun pääsi parin viikon tauon jälkeen raksalle hommiin. Pari viikkoa hujahti työreissuilla ja viikonloppu siinä välissä kotikonnuille, joten siinähän oli taas temppua että osasi koko raksalle :)

Kiitolinja oli osanut perille sitäkin paremmin ja tuonut Pihlalta kuorman ikkunoita ja Kaskipuulta parit ovet. Lauantaina aloiteltiinkin iskän kanssa ikkunoiden asennus ja kammettiin kohtuullisen painavat ruudut yläkertaan. Iltapäivällä Elina jatkoi omaa askartaan ikkunoiden karmipuiden roilomisessa. Launtain saldona olikin yläkerran ikkunat kolmea vaille paikalleen. Ennen kotiinlähtöä pantiin vielä porukalla alakertaan kuivamaan karmipuita kun tiettiin että sunnuntaina jatketaan samaa hommaa.

Sunnuntaille oli luvassa apuvoimia taas Tanjan ja Samin muodossa. Miesväki paneutui alakerran suurempiin ikkunoihin ja naisväki hoisi loput karmipuut kuntoon. Lisäksi Tanja ja Sami toi tullessaan meille rakennusaikaisen ulko-oven joka laitettiin myös paikalleen. Päivän lomassa laiteltiin myös autotallilla pannuhuoneen ja varaston ovet paikalleen.

Illan tullen tulikin talon ikkunat laitetuksi lukuunottamatta niitä kahta isoa ikkunaa (jotka siis syntyvät yhteensä kuudesta ruudusta) kun sitä pitää vähän pohtia.

Mutta kaikenkaikkiaan tehokasta toimintaaa. Kiitos vaan apujoukoille! Ja isänpäivääkin tuli juhlistettua oikeitten töitten parissa, mutta Tanjan tuoma täytekakku kyllä suorastaan lietsoi juhlatunnelmaan...


1 kommenttia:

Blogger Unknown kirjoitti...

Voi mahoton ku komiaa!

15. marraskuuta 2009 klo 13.02

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu